Welkom    Blog    Schilderijen    Levensloop    Projecten    Film    Werkwijze    Foto's    Boeken    Contact


Menu Line

 

Boeken

Er was een kind, boekomslag

Er was een kind, met blonde krullen, helder blauwe ogen en een hart dat open stond voor alles en iedereen. Negentien jaar was ze bij ons. Ze vertrok op een moment dat de wereld voor haar open stond. Haar wereld werd echter een andere dan de onze. Haar verhaal en het mijne vormen samen de inhoud van dit boek.

Witte Dolfijn, boekomslag

Witte Dolfijn bevat bijzonder poëtische en fijnzinnig geschreven reisverhalen. Ze beschrijven de gevoelens en ervaringen van de auteur tijdens haar verblijf in o.a. Indonesië, Thailand, Egypte en de Bahama’s.

De reizen zijn een metafoor voor het leven zelf.De veilige harmonie van het bekende verruilen voor de verwarring en chaos van het onbekende. Telkens weer thuiskomen. Eenzoektocht die begint.

In het Dorp Ik, boekomslag

In het dorp Ik is een vertelling over een dorp met zijn inwoners en hun eigenaardigheden en onderlinge verhoudingen. Het gaat hier om een metafoor voor de persoonlijkheid met haar verschillende eigenschappen. Het boekje geeft een humoristische beschrijving over het wel en wee in het dorp en het kan eventueel als handleiding dienen bij zelfonderzoek.

De kou voorbij boekomslag

‘De kou voorbij’, mijn innerlijke poolexpeditie vertelt het verhaal over een voorgenomen reis naar Antarctica, Door een plotselinge ziekte krijgt de reis een andere bestemming. Het wordt een extreem koude tocht langs verschillende ziekenhuizen. Tijdens die periode komen herinneringen boven aan situaties die met leven en dood te maken hebben. Een moeizame geboorte en een definitief afscheid van een dochter en echtgenoot. De tocht wordt afgewisseld met een reis door ‘Het land van Al’. Een land waar alles mogelijk is en dat de warmte van de zon terugbrengt, de kou voorbij. Het is een gelaagd en persoonlijk reisverslag met een louterend einde.

Vanaf 24 oktober 2016 te bestellen

De boeken zijn te koop.

Er was een kind uitverkocht

Witte Dolfijn   €  8,50  inclusief verzenden

In het dorp Ik  €  8,50,  inclusief verzenden

De kou voorbij  € 15,50 inclusief verzenden

Te bestellen per e-mail en na overleg het bedrag storten op nummer:

NL78ABNA0487729803 van: H.G. van Schuppen-van den Bosch